Назвали найбільш ненадійні вживані автомобілі, які ламаються частіше за інших

Названо найбільш ненадійні старі машини, інформує “Твоя МАШИНА” .
У «чорний список» автоекспертів потрапили бренди, які дуже популярні серед української аудиторії.

Німецькі автомобільні експерти опублікували черговий список автомобілів, які найчастіше ламаються зі збільшенням пробігу. Перше місце займає Daciа Logan другого покоління. Фахівці кажуть, що машини цієї марки у віці від 2 до 3 років ламаються частіше за інших – поломки складають більше 10% і сюрпризи починаються коли на одометрі близько 50 тисяч кілометрів.

Бронзу в автомобільному антирейтингу отримав Volkswagеn Passаt. Власники цієї марки автомобілів кажуть що проблеми з машиною починаються вже через 4-5 років експлуатації, а також після 90000 пробігу.

На третьому місці розташувалася гордість японського автопрому – Mazdа 6. Автомобільні експерти запевняють, що машина часто ламається через 2-3 роки і 50000 км.

Корейська кросовер Hyundai Tucson теж не можна назвати супер надійним автомобілем. Після 10 років експлуатації майже 35% власників цієї марки автомобілів скаржаться на постійні поломки.

Японський кросовер Nіssan Qashqaі замикає п’ятірку лідерів в рейтингу ненадійних авто. Він готовий вірно служити своєму панові 10-11 років і проїхати більше 130 000 км. Після цього у машини починають виникати проблеми і трапляються поломки.

Джерело apostrophe.ua
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти