Назвали топ-5 автомобілів, які довго прослужать власникові

Експерти назвали п’ять найнадійніших моделей, передає «Твоя МАШИНА» .

Toyota Land Cruiser 80

Стильний дизайн автомобіля з нотками строгості доповнений потужним 6-циліндровим 4,2-літровим дизелем 1HZ, які працюють з віддачею 132 л.с. Є дані, згідно з якими цей автомобіль витримував без ремонту і 500-600 тис. Км. Також в машині порадують повний привід і надійна ходова.

Toyota Mark II

Найбільше автомобілістам запам’ятався 2,5-літровий мотор 1GZGTI на 280 к.с. Мотор складається з чавунного блоку, який дає можливість для всілякого тюнінга. Без ремонту агрегат може проїхати 400-500 тис. Км. Також варто відзначити гідне оснащення, в яке входить навіть крісло з електрорегулюванням.

Mercedes-Benz W124

Німецьку модель знають майже всі, тому в широкому поданні вона не потребує. Був випадок, коли таксист спокійно проїхав на такій машині більш 1 млн км без серйозного ремонту. Але при всіх достоїнствах автомобіля похвалити його за надійний кузов не вийде.

BMW 525 E34

Цю модель стали продавати ще в 1987 році, і для того часу машина славилася передовими технологіями. Комфорт досягався завдяки підвісці і відмінному оснащення. Новітня (за тими мірками) подушка безпеки надійно захищала водія і пасажирів. Під капотом встановлювався М50, який не вимагав ремонту протягом 400-600 тис. Км.

Audi 100

Зовнішній вигляд може відштовхнути, але ось сумніватися в якості точно не варто. По-перше, варто відзначити аеродинамічний коефіцієнт опору, який становить 0,30 пунктів. Також автомобіль має розкішною обробкою і багажником на 570 літрів, а система повного приводу Quattro і зараз виглядає надійно.

Джерело auto-portal.com.ua
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти