Назвали топ-3 хетчбеків з АКПП для дівчат

Дівчатам важлива компактність і стиль автомобіля, також непогано б мати АКПП. «Твоя МАШИНА» назвала моделі, які найкраще підійдуть автолюбителькам.

Suzuki Swift

На вторинному ринку багато представників четвертого покоління моделі, які збереглися в хорошому стані. Тридверні версії мають більш приємну зовнішність, проте п’ятидверний версії практичніше. Під капотом знаходиться 1,2-літровий бензиновий мотор потужністю 94 л.с., що йде з 4-діапазонним “автоматом”.

Nissan Leaf

Непоганим варіантом стане перше покоління. При виборі головне звертати увагу на стан батареї. Середній запас ходу складає 150-200 км, що досить для міста. Електрокар тихий, стильний і економічний. Рухає машиною електромотор на 110 к.с., причому коробки передач немає.

Lada Granta

Якщо ж хочеться саме новий автомобіль, то ви можете використовувати цей хетчбек. Не так давно машина пережила рестайлінг, ставши більш сучасною і стильною. З плюсів можна відзначити недороге обслуговування. Під капот встановлюється 1,6-літровий бензиновий мотор на 98 к.с., що йде з 4-швидкісною АКПП.

Джерело avtonovostidnya.ru
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти