У мережі показали крос-седан Hyundai Sonata

У мережі представлена ​​модифікована версія крос-седана Hyundai Sonata. Рендери створили дизайнери видання “Колеса”. Вибір саме цієї моделі обгрунтований високою популярністю автомобіля на ринках пострадянських країн для комерційних і побутових цілей.

Sonata – одна з найстаріших моделей компанії, виробництво якої почалося ще в 90-х рр. минулого століття. До 2019 року була представлена ​​вже восьма її генерація. Агентство “Автостат” опублікувало дані, згідно з якими седан займає третє місце в сегменті D і обчислюється 4 012 проданими одиницями за першу половину 2021 року.

Розроблена в мережі крос-версія Hyundai Sonata могла бути обладнана збільшеним дорожнім просвітом і колесами більшого діаметру. На порогах та колісних арках були б встановлені накладки з чорного пластику й нові бампери з декоративними вставками. Останнє покоління седана працює на модульній платформі третього покоління, розробниками якої є Hyundai і Kia. На сучасному ринку можна знайти варіації з різними силовими установками.

Так, в Китаї автомобіль має 2,0-літровий атмосферний мотор SmartStream потужністю 160 і 146 кінських сил в бензиновій та газовій версіях відповідно. На внутрішньому ринку можна підібрати 1,6-літровий турбомотор з потужністю 180 кінських сил.

Джерело tarantas.news
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти