Найкрутіший кросовер Haval повністю розсекречений

До кінця літа очікується офіційна прем’єра потужного кросовера Haval в Ченду. Китайський виробник вперше дебютував в квітні поточного року, і вже готовий представити новинку Haval XY. Зовнішній вигляд автомобіля до прем’єри можна подивитися на фото, опублікованих Міністерством промисловості Китаю.

Кросовер працює на платформі Lemon, а габарити складають 4780, 1890 та 1675 мм в довжину, ширину та висоту відповідно. Колісна база дорівнює 2800 мм. Він буде укомплектований 1,5-літровим бензиновим двигуном потужністю 183 кінських сили, а також роботизованою КП. Після виходу базового кросовера, планується запуск моделі з гібридною силовою установкою.

Унікальна зовнішність кросовера представлена ​​яскравими елементами на кузові, великий гратами радіатора та висувними дверними ручками. Крім цього, виробник доповнив дизайн “двоповерховою” головною оптикою та незвичайною задньою світлотехнікою.

Вартість кросовера доки невідома, але за попередньою інформацією, він буде найдорожчим в лінійці, ставши флагманом Haval.

Джерело autocentre.ua
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти