Новий дешевий кросовер Kia: перші фото

На сьогоднішній день сегмент кросоверів в прямому сенсі переповнений представниками різних марок. Незважаючи на таку тенденцію автовиробники продовжують показувати все нові і нові моделі, в тому числі і корейська компанія Kia.

У лінійці бренду вже є кілька дуже популярних “кросів”, але компанія на цьому не зупиняється і підготувала ще одну новинку. Кросовер під назвою KY буде офіційно представлений на початку 2022 року, а поки фотошпигунам вдалося сфотографувати лише закамуфльований прототип.

Судячи з фото, автомобіль отримає фірмову решітку радіатора «ніс тигра», дворівневу передню оптику зі світлодіодними ДХВ, встановленими нижче основного блоку фар, бампер з широким повітрозабірником і широкий капот.

В основу новинки лягла та ж модульна платформа, що і у 7-місного кросовера Hyundai Alcazar. У салоні Kia буде мати цифрову приладову панель, мультимедійну систему з 10,25-дюймовим екраном і підтримкою Apple CarPlay і Android Auto, клімат-контроль, а також бездротову зарядку для смартфонів. Під капотом буде розміщуватися 2,0-літровий двигун потужністю 159 кінських сил і 192 Нм крутного моменту, що працює в парі з 6-ступінчастою МКПП або «автоматом».

Джерело autocentre.ua
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти