Toyota пояснила заборону на перепродаж Land Cruiser 300

Днями з’явилася інформація, що компанія Toyota заборонить перепродаж Land Cruiser 300. Нещодавно стали відомі причини такого рішення. Всі майбутні автовласники підписують декларацію, яка забороняє їм продавати позашляховик на зарубіжних ринках, повідомляє «Твоя МАШИНА» .

Дилери Toyota і Toyota Motor Corporation вважають, що при перепродажі автомобілів в Японії кожен дилер зобов’язаний підтримувати зв’язок з клієнтом. Land Cruiser популярний в інших країнах, і компанія стурбована великими продажами машин моделі в регіони з особливими правилами безпеки.

Toyota впевнена, що в такому випадку дилери підозрюватимуться в порушенні Закону про іноземну валюту і зовнішню торгівлю. Це доставить проблеми не тільки окремим дилерам, а й всій мережі.

Тому всіх дилерів заздалегідь повідомляють про можливу відповідальність. Клієнти повинні заздалегідь давати письмову обіцянку від клієнта. Toyota не буде відмовлятися від поставок автомобілів за допомогою дилерів, дотримуючись законів і правила кожної країни.

Також компанія заявила, що через брак мікрочіпів припинені замовлення на новий Land Cruiser 300. Зараз компанія має 22 000 замовлень на модель, і деяким клієнтам доведеться чекати свій автомобіль два роки.

Джерело sud.ua
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти