Дебютував бюджетний кросовер Volkswagen

Компанія Volkswagen представила свій новий кросовер – Taigo, повідомляє «Твоя МАШИНА» .

Volkswagen Taigo є спортивною альтернативою найменшого позашляховика марки T-Cross. Або ж модель схожа на Volkswagen Nivus для ринку Південної Америки, який продається з 2020 року.

Якщо коротко, то компанія просто трохи підправила Nivus. Так, змінилися тільки передній бампер, решітка радіатора і світлодіодні фари. Модель базується на платформі MQB-A0. Габарити не змінилися: 4270 х 1757 х 1494 мм при колісній базі 2566 мм. У багажник поміщається 438 літрів.

Салон автомобіля аналогічний моделям Polo і T-Cross. Автомобіль оснащений системою мультимедіа з сенсорним екраном діагоналлю 6,5 або 9,2 дюйма, цифровий панеллю приладів, багатофункціональним кермом.

Привід тільки передній, з бензиновим TSI. Лінійку двигунів становлять 1,0-літровий трициліндровий мотор на 95 або 110 к.с. і 1,5-літровий двигун потужністю 150 к.с. Серед КПП доступні 5- або 6-ступінчаста “механіка” або 7-ступінчастий «робот» DSG.

Виробництво моделі буде налагоджено на підприємстві в Памплоні, Іспанія. Продаж Volkswagen Taigo почнеться в першій половині 2022 року.

Джерело firstgear.ua
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти