Компанія Honda представила новий хетчбек Civic

Японська компанія Honda Motor представила хетчбек Civic одинадцятого покоління для внутрішнього ринку Японії.

Нагадаємо, міжнародна прем’єра хетчбека Honda Civic відбулася в червні цього року і вже продається в США і Китаї. Автомобіль отримав суворий зовнішній вигляд з прямими лініями. Колісна база збільшилася на 36 мм (до 2736 мм), габаритна довжина виросла на 30 мм (до 4549 мм).

Відмінною особливістю нового Civic стали задні двері з композитних матеріалів. Таке рішення дозволило знизити вагу і застосувати легкі та компактні петлі.

На японському ринку Civic буде пропонуватися з безальтернативним 1,5-літровим турбомотором потужністю 182 к.с., який може працювати в парі з 6-ступінчастою МКПП або варіатором. Привід може бути тільки переднім. Вага автомобіля складає 1330 кг.

Гібридна модифікація e-HEV і «заряджений» Civic Type R стануть доступні в 2022 році.

У базі встановлюються 18-дюймові легкосплавні колісні диски. Також на всіх версіях є світлодіодна оптика, а в найдорожчій комплектації EX до неї додаються LED – «противотуманки».

У салоні є цифрова панель приладів діагоналлю 7 або 10,2 дюйма (в залежності від комплектації), а ось дефлектори вентиляції заховані на ігровому полі з малюнком у вигляді сот. Крім того, в базове оснащення включена система безпеки Honda Sensing з функцією адаптивного круїз-контролю.

Джерело mmr.net.ua
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти