В Індії зробили електричний гіперкар на 1000 кінських сил

Індійська компанія Mean Metal Motors представила перший індійський електричний гіперкар під назвою Azani, передає «Твоя МАШИНА» .

Індійська компанія ще в 2015 році здивувала громадськість своїм проектом M-Zero. Це мав бути перший індійський суперкар, проте довести розробки до кінця не вдалося. Тому тепер виробник працює над Azani, який теж повинен стати першопрохідцем в індійському автопромі.

Потужність гіперкара буде більше 1000 к.с., а крутний момент більше 1000 Нм. Максимально автомобіль зможе розвивати 322 км / год, а до сотні розганятися за 2,1 секунди. Також машина отримає акумулятор на 120 кВтч, який дозволить проїхати 520 км на одному заряді.

Електрокар планують побудувати на платформі з алюмінієвої просторової рамою. Вона гнучка, тому може використовуватися в різних моделях. Також компанія буде використовувати модульні компоненти, що має знизити витрати на доставку приблизно на 25%.

Крім того, компанія планує впровадити штучний інтелект і інші сучасні технології у виробництво. Автомобіль буде високотехнологічним і зможе самостійно оновлювати свої системи через бездротову мережу.

Якщо розглядати дизайн новинки, то найбільше притягує увагу передня частина – її форма повторює контури логотипу Mean Metal Motors. Дата прем’єри не призначена, але компанія вже почала прийом замовлень на електрокар.

Джерело sud.ua
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти