Як виглядає новий кросовер Alfa Romeo Tonale PHEV 2023 року

На тестових заїздах в Індії Фотошпигуни помітили два різних тестових прототипу Alfa Romeo Tonale. Незважаючи на камуфляж, можна зробити деякі висновки про зовнішність машин, повідомляє «Твоя МАШИНА» .

Концепт компактного кросовера Tonale показали в 2019 році. Це перший електромобіль Alfa Romeo. До 2027 року виробник планує повністю перейти на електрифіковані автомобілі.

Alfa Romeo Tonale, який покажуть влітку 2022 року, стане першим кроком до електрифікації. Потім Alfa Romeo вперше увійде в популярний сегмент C-SUV.

Пропорції серійного варіанту не змінилися в порівнянні з концептом 2019 року. Однак збільшилася головна оптика, а також вона отримала світлодіодну графіком індикаторів і ДГЗ. Задні ліхтарі не видно. Швидше за все, вони будуть об’єднані в безперервну лінію. Також колеса стали менше, а бампери отримали більш традиційний дизайн.

У салоні встановили віртуальну приладову панель, систему мультимедіа з великим тачскріном і фізичними кнопками для основних функцій авто.

Платформу, на якій побудований Alfa Romeo Tonale, випробують на Jeep Compass. В цілому, новинка обіцяє відмінну керованість і хорошу динаміку. Конкурувати кросовер буде з Audi Q3, BMW X1, Mercedes-Benz GLA, MINI Countryman і Volvo XC40.

Джерело sud.ua
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти