В Україні помітили рідкісний британський спорткар: фото

У Києві засвітився яскраво-помаранчевий Lotus Exige S. Спорткар третьої серії був представлений на Франкфуртському автосалоні в 2011 році, повідомляє «Твоя МАШИНА».

Автомобіль помітно більше попередньої серії: в довжину спорткар додав 300 мм, а колісна база збільшилася на 70 мм. При цьому платформа залишилася тією ж – Lotus Elise. В її основі лежить алюмінієвий монокок, на який навішені панелі з композитних матеріалів.

Не змінилися і мотори. Під капотом знаходиться 3,5-літровий двигун V6 c механічним нагнітачем Toyota 2GR-FE. Мотор працює з віддачею 345 л.с. з 400 Нм при 4500 об / хв, а йде до нього 6-ступінчаста “механіка” Toyota EA60. З таким обладнанням тисячу сто сімдесят шість-кілограмовий спорткар розганяється до сотні за 3,8 секунди, а максимальна швидкість складає 277 км / ч.

Також компанія Lotus недавно випустила фінальні версії свого спорткара Exige – Sport 390 Final Edition, Sport 420 Final Edition і Сup 430 Final Edition. Остання розвиває 430 к.с. і набирає 100 км / год за 3,2 секунди.

Джерело autocentre.ua
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти