Toyota показала величезний позашляховик з просунутою підвіскою

Компанія Toyota розробляє третє покоління позашляховика Toyota Tundra. Презентація новинки відбудеться в кінці 2021 року, передає «Твоя МАШИНА» .

Виробник опублікував кілька тизерних зображень автомобіля. Модель зберегла впізнавану зовнішність, але отримала перероблену решітку радіатора, світлодіодні фари з Т-образними ДГЗ і розширені крила.

Інтер’єр також змінився. Салон буде оснащений новою системою мультимедіа з великим сенсорним екраном, який височить над передньою панеллю, іншим рульовим колесом, цифровий панеллю приладів, слотом для бездротової зарядки смартфона, аудіосистемою JBL і панорамним дахом. Також на вибір будуть доступні різні варіанти обробки.

Крім того, зі зміною покоління машину оснастять модернізованою підвіскою, яка підвищить позашляхові якості. Для цього прибрали задній міст з ресорами.

Також позашляховик обладнали амортизаторами Fox, до яких приєднається масивний стабілізатор поперечної стійкості і захисна пластина з логотипом TRD.

Під капотом буде знаходитися 3,5-літровий бітурбований двигун V6 потужністю 409 к.с. і 650 Нм. Такий же агрегат встановлений на Land Cruiser 300. Пізніше повинна з’явитися гібридна версія.

Точна дата прем’єри і терміни виходу в продаж не названі.

Джерело autocentre.ua
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти