Компанія Tesla готується до масштабного розширення мережі зарядних станцій

Компанія Tesla планує розширити мережу своїх зарядних станцій Supercharger по всьому світу. До кінця 2021 року ці фірми стануть доступні для всіх водіїв електромобілів, передає «Твоя МАШИНА» .

Supercharger – це технологія швидкої зарядки акумуляторів електрокарів Tesla потужністю 72 кВт, 150 кВт або 250 кВт. Перші шість станцій встановили ще у вересні 2012 року. У минулому кварталі у компанії налічувалося 26 900 Supercharger на 2 966 станціях в усьому світі. Це 49% і 46% річного приросту відповідно. Щоб станціями могли користуватися і водії електромобілів інших марок, досить встановити фірмовий додаток компанії.

У деяких країнах Tesla застосовує свій власний роз’єм для зарядки. В такому випадку будуть надаватися перехідники. При збільшенні кількості зарядних станцій компанія вибирає нові маршрути і намагається збільшити щільність знаходження станцій.

Tesla вирішила включити клієнтів інші компаній в свою мережу через субсидії для інфраструктури електрокарів з боку США. Влада Америки виділили 7,5 млрд доларів для розвитку галузі. Для участі в програмі стимулювання компанія повинна надавати свої послуги клієнтам декількох марок.

Джерело tarantas.news
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти