Представлений тюнінг-кіт для кросовера Toyota Yaris

Ательє Tom’S випустило черговий тюнінг-кіт для моделі Toyota Yaris Cross, передає «Твоя МАШИНА» .

Кросовер оснастили дифузором з імітацією вихлопної системи, пластиковими накладками на двері, оригінальним переднім сплиттером і гратами радіатора. Всі разом замовляти вигідніше, ніж купувати кожну деталь окремо.

Toyota Yaris Cross надійшов у виробництво тільки рік тому, і ательє Modellista відразу ж змогло надати різні тюнинг-кити і «спортивний» пакет GR Parts.

Обвіс від майстерні Tom’S коштує порівняно недорого, також його можна легко зняти. Причому «спортивний» вихлоп від ательє Tom’S бутафорний, імітацію можна розпізнати навіть на фірмових знімках. Зате такий комплект підходить для всіх версій Yaris Cross незалежно від двигуна.

В Японії базова комплектація моделі включає в себе бензиновий трициліндровий безнаддувний двигун 1.5 потужністю 120 к.с. і 145 Нм. Топова модифікація оснащується гібридною установкою на 116 к.с., що складається з атмосферника, електромотора і варіатора. Як опція для стандартної версії йде механічний повний привід з муфтою, а топовий варіант можна доповнити системою E-Four з електродвигуном в приводі задньої осі.

Джерело tarantas.news
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти