В Україні з’явився новий бренд позашляховиків

“АГСОЛКО Україна” продовжує розширювати свій портфель брендів і знайомити споживачів України з провідними виробниками техніки Китаю. BAW (Beijing Automobile Works Co., Ltd.) – це 2 найбільших виробника автомобілів в Китайській Народній Республіці, створені в 1958 р

Завод є одним з перших підприємств з випуску військової техніки і легкових позашляховиків. Більше 60 років він виробляє позашляхову техніку і тому отримав звання «Традиційного виробника військових позашляховиків». Також BAW – офіційний постачальник армії Китаю. Загальна кількість реалізованих позашляхових машин становить понад 1 млн. одиниць.

Завод має виробничі потужності в 5 регіонах Китаю та Південно-Африканської республіки. Машина BAW є першим номером серед позашляховиків КНР. WARRIOR 2043 – це цивільна версія машин під керівництвом армії Китаю. Надійні потужні двигуни, повний привід, рамна конструкція, прямі лінії кузова, унікальна для класу вантажопідйомність 1800 кілограмів робить WARRIOR вірним і надійним помічником для виконання найскладніших завдань.

Джерело mmr.net.ua
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти