Hyundai представив новий маленький кросовер довжиною 3,6 м

Компанія Hyundai опублікувала перші фото субкомпактного кросовера Casper (AX1). Це найменший позашляховик у лінійці бренду, повідомляє «Твоя МАШИНА» .

Габарити вийшли такими: 3595х1595 х1575 мм при колісній базі 2400 мм. Але при таких скромних розмірах машина п’ятидверна і вміщує чотирьох пасажирів.

Модель побудована на платформі Hyundai-Kia K1, яка лежить в основі мікролітражки Hyundai i10 останнього покоління.

Кузов новинки виготовлений з нуля. В екстер’єрі увагу привертають заховані в віконних рамках ручки задніх дверей, двоярусні фари, незвичайна решітка радіатора з «градієнтним» патерном. Подштамповки над колісними арками візуально розширюють кузов.

Машина оснащується агрегатами сімейства Kappa: 1,0-літровим атмосферником на 75 к.с. і 1,0-літровим турбомотором потужністю 99 л.с. До них йде 4-ступінчаста АКПП і передній привід.

Також з’явиться електрична версія моделі. Передбачається, що обладнана вона буде агрегатом BorgWarner потужністю 184 к.с. Решта подробиць розкриють ближче до дати прем’єри.

У Південній Кореї виробництво Hyundai Casper розпочнеться 15 вересня. Крім місцевого ринку, автомобіль буде продаватися в Західній Європі і Індії.

Джерело firstgear.ua
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти