Маленький Toyota RAV4: що відомо про дешевий японський кросовер

Сегмент кросоверів продовжує впевнено рости і рясніє розмаїттям моделей. Автовиробники навіть змінюють форм-фактор автомобілів, що випускаються, тим самим відкриваючи перед нами нові горизонти. Наприклад, Toyota випустила компактний кросовер Yaris, а тепер має намір повторити цей експеримент з сіті-каром Aygo.

Автомобіль в новому кузові представлять в 2022 році. Концептуальна версія Toyota Aygo X Prologue, яку показали в березні поточного року, виглядає дуже добре. У компанії підкреслили, що серійна версія буде багато в чому повторювати концепт.

Незалежні дизайнери, спираючись на фото шоу-кара, створили реалістичний рендер моделі. Кросовер отримав більш класичну оптику, менш агресивний бампер, м’язисті колісні арки, а також типові декоративні елементи крос-версій у вигляді пластикового обвісу і захисних пластин.

Відомо, що новий Toyota Aygo буде побудований на модульній платформі TGNA-B, на якій базується Yaris Cross. Під капотом кросовер буде мати 1,0-літровий бензиновий двигун потужністю 95 кінських сил. Дебютує новинка до кінця цього року.

Джерело autocentre.ua
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти