Ланос так не зможе: ця Honda проїхала 1,6 млн кілометрів з рідним мотором

Мало хто з автомобілів здатен проїхати понад мільйон кілометрів, зберігши при цьому рідний агрегат. Але Honda CRX Si 1991 року здивував своєю надійністю, передає «Твоя МАШИНА» .

Дилер японської компанії Tampa Honda (штат Флорида, США) виставив в своєму шоу-румі 30-річний екземпляр купе Honda CRX Si з пробігом 1 002 473 миль (1 613 324 км). При цьому машина збереглася в чудовому стані, а під капотом встановлений рідної агрегат.

Це 1,6-літровий чотирициліндровий мотор потужністю 105 к.с. і 132 Нм, що працює в парі з 5-ступінчастою «механікою». На червоному кузові немає ні сліду корозії, але колір спочатку був іншим. Машину перефарбували близько 10 років тому, а ось салон залишився недоторканим.

Колишній власник дуже уважно стежив за своїм автомобілем, тому машина дійшла до наших днів у відмінному вигляді. Тепер автомобіль використовується як виставковий зразок для залучення покупців.

Дилер не має наміру продавати цей екземпляр, він навіть замовив на лобове скло спеціальну наклейку із зазначенням пробігу машини. Експонат повинен показати клієнтам справжню надійність японських машин.

Джерело autocentre.ua
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти