Крихітний кросовер Hyundai Casper вперше показали наживо: фото

Прем’єра нового субкомпактного кросовера Hyundai відбудеться 15 вересня, але в Інтернеті вже повно інформації про новинку.

Минулого тижня в Мережі з’явилися перші офіційні зображення Hyundai Casper, а тепер машина була показана наживо. Передсерійний прототип, який повністю позбавлений камуфляжу був помічений на одній з парковок Сеула (Південна Корея).

Як видно на фотографіях, автомобіль отримає високий кузов, 2-ярусну оптику, незвичайну радіаторну решітку і виштамповки над колісними арками, які візуально розширюють кузов.

Довжина автомобіля складе 3595 мм, ширина – 1 595 мм, висота – 1575 мм. Розмір колісної бази дорівнює 2400 мм. Таким чином, «Каспер» стане найбільш компактним SUV в лінійці південнокорейського автовиробника.

В основі Hyundai Casper лежить нова платформа Hyundai-Kia K1. Під капотом може бути або атмосферник потужністю 75 кінських сил або турбований мотор з віддачею в 99 “конячок”. Пару обом варіантів складе 4-діапазонна АКПП і передній привід.

Першим ринком, куди в продаж надійде новий кросовер, стане Південна Корея. Продавати автомобіль також планують в Індії та Європі.

Джерело mmr.net.ua
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти