В Україні показали новий позашляховик ціною в 370 000 грн

В Україні на виставці “Агро-Вінниця”, яка проходить з 7 по 9 вересня, показали оновлений позашляховик Lada Niva Travel.

Новинка пропонується з бензиновим 8-клапанним мотором об’ємом 1,7 літра, який розвиває 80 “конячок” і 127,4 Нм.

Мотор працює в парі з 5-ступінчастою МКПП. За прохідність відповідає постійний повний привід з роздавальною коробкою і блокування міжосьового диференціала.

Розміри оновленої Lada Niva Travel:

довжина – 4099 мм;
ширина – 1804 мм;
висота – 1690 мм *.
* З рейлінгами на даху

Оновлена ​​Lada Niva Travel в Україні пропонується в трьох комплектаціях: Classic, Comfort і Luxe.

Ціна і оснащення Lada Niva Travel:

Початковий рівень оснащення Classic враховує: подушку безпеки для водія, кріплення дитячих сидінь ISOFIX, іммобілайзер, денні ходові вогні, ABS + BAS, EBD, регулювання керма по куту нахилу, центральний замок, електропривод і обігрів зовнішніх дзеркал, електричні склопідйомники в передніх дверях, аудіопідготовку , розетку на 12V, USB-роз’єм і сталевий захист картера двигуна. Ціна – від 370 480 грн.

Середня версія Comfort додатково отримує: задні підголовники, трансформований підлокітник водійського сидіння з 2-ма підстаканниками, підігрів передніх сидінь, кондиціонер, речовий відсік з охолодженням, 15-дюймові легкосплавні колісні диски, забарвлення “металік”, кофр запасного колеса та додаткові ущільнювачі в дверях. Ціна – від 386 900 грн.

А найбільш багате оснащення Luxe вже порадує: подушкою безпеки і для переднього пасажира, сигналізацією, протитуманними фарами, додатковою віброізоляцією, регулюванням водійського сидіння по висоті, мультимедійною системою, парктроніком, камерою заднього виду, підігрівом вітрового скла, 16-дюймовими легкосплавними колісними дисками, рейлінгами на даху, а також корпусами дзеркал, дверними ручками і кожухом запасного колеса під колір кузова. Ціна – від 432 530 грн.

Джерело mmr.net.ua
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти