Представлений позашляховик з електромоторами і запасом ходу 7000 кілометрів

Британська компанія Fering Technologies анонсувала свою першу модель. Це екстремальний гібридний позашляховик з вражаючими характеристиками і видатною зовнішністю, повідомляє «Твоя МАШИНА» .

У компанії всього 20 чоловік, але настрій у них рішучий, і до першої половини 2022 року виробник має намір почати випуск свого першого автомобіля.

Машина має комерційну назву Pioneer і являє собою рамний гібридний позашляховик. Рама виготовлена ​​з алюмінієвих труб, посилених композитними панелями. Зовні машина покрита щільною водовідштовхувальним тканиною. При бажанні покупець зможе замінити ці панелі на композитні, що додасть позашляховику більш солідний вигляд.

Про салон поки складно щось сказати. За деякими даними, він буде нагадувати інтер’єр моделі Hummer H1. Габарити позашляховика наступні: 5526х2000х1974 мм. Заявлена ​​глибина подоланого броду – 1,4 метра. Також компанія заявляє, що позашляховик може без проблем заїхати на 60% ухил або подолати півметрове перешкода.

Силова установка машини складається з двох електромоторів, які перебувають на одній осі. Їх крутний момент – 600 Нм, а ось потужність розкривати не стали. Також силову установку доповнює біодизельний ДВС потужністю 95 л.с. і робочим об’ємом 800 куб. см, який виконує роль генератора. На електричній тязі автомобіль може проїхати 80 км, а в гібридному режимі з повним баком – цілих 7000 км. Споряджена маса автомобіля 1500 кг.

При необхідності, частина обсягу в рамі можна заповнити водою (наприклад, для рятувальних служб). Це зменшить запас ходу, але він все одно залишиться неймовірно великим. Від тягової батареї можна живити спеціальне обладнання. Дизельний мотор можна замінити на водневий електрохімічний генератор, і тоді модель стане повністю екологічно чистою. І це не всі можливості кастомізації позашляховика.

Ціна такого автомобіля, звичайно, теж значна – від 207 000 доларів. У рік буде проводитися 150-200 примірників Fering Pioneer.

Джерело autocentre.ua
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти