На ринок виходить дуже дешева альтернатива Гелендвагену

Force Motors представила рамний позашляховик Gurkha нового покоління. Модель відома своїм зовнішньою схожістю з Mercedes-Benz G-класу, хоча в технічному плані вона дуже сильно не дотягує, передає «Твоя МАШИНА» .

Новинка отримала повністю нові кузовні панелі і істотно перероблений салон. При цьому залишився незграбний дизайн і конструкція. Раму змінили, а шасі модернізували. Габарити наступні: 4116х1812х2075 мм при колісній базі 2400 мм. Поки є тільки тридверна версія, кузов з п’ятьма дверима з’явиться пізніше.

Зовні автомобіль відрізняється від попередника більш широкими віконними рамками в бічних дверях, вертикальними задніми ліхтарями і масивними бамперами. У салоні Force Gurkha знаходяться чотири окремі крісла, на відміну від лавок у минулого покоління.

Висоту і виліт керма тепер можна регулювати. Також варто відзначити систему мультимедіа з 7-дюймовим дисплеєм і підтримкою Android Auto і Apple CarPlay.

Під капотом знаходиться все той же 2,6-літровий турбований дизельний мотор потужністю 91 л.с., що йде з 5-ступінчастою МКПП. Динамічні характеристики не розкрили, зате заявили про хорошу прохідності. Так, автомобіль може впоратися з 700-міліметровим бродом і піднятися на 35-градусний ухил.

Базова комплектація оснащена двома подушками безпеки, кондиціонером, електросклопідйомниками, центральним замком, системою контролю тиску в шинах, парктроніком, ABS і чотирма USB-портами. Системи активної безпеки і допомоги водієві не передбачені.

Новинка надійде в продаж найближчим часом, ціни поки не названі. До слова, попередник варто до 15 000 доларів. Планується, що машина буде продаватися тільки в Індії.

Джерело autocentre.ua
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти