Volkswagen підготував недорогу і стильну альтернативу Passat

Volkswagen Lamando – досить великий седан німецького виробника, який побудований на основі архітектури MQB.

Вперше дана модель дебютувала в 2014 році на автомобільному ринку Китаю. Ліфтбек позиціонують, як більш доступну альтернативу Volkswagen Passat і Arteon – ціни починаються з 22000 доларів. Тепер виробник вирішив провести зміну поколінь для машини.

Зовнішність нового авто була розсекречена ще влітку, коли на сайті китайського Мінпромторгу були опубліковані фото екстер’єру Lamando. Нова версія моделі буде виконана у вигляді ліфтбека з безрамними вікнами.

Передня частина автомобіля виконана в стилі електричних модифікацій Volkswagen ID. Покупці зможуть вибирати між двома варіантами виконання решітки радіатора. На кормі будуть виділятися широкі ліхтарі, з’єднані в один блок за допомогою світлодіодної лінії. Габарити автомобіля складають 4784х1831х1469 мм, а колісна база – 2731 мм.

Усередині розробники Volkswagen оснастили новий Lamando величезним екраном, який включає в себе два дисплея. Причому вони не з’єднані воєдино за допомогою загального скла, як практикує основна маса автовиробників, а окремо вбудовані в вигнутий корпус передньої панелі. Нижче розміщена сенсорна панель, яка буде відповідати за регулювання кліматичної системи. Виготовлятися новинка буде на території Китаю, а на ринку вона з’явиться вже до кінця поточного року.

Джерело mmr.net.ua
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти