Почалися продажі нового мінівена Hyundai

У Китаї почалися продажі семимісного мінівена Hyundai Custo, названого на честь відомого мандрівника Жака Іва Кусто.

Мінівен виявився в півтора рази дешевше, ніж його співплатформенник Kia Carnival. При цьому габарити новинки менше «родича» – довжина 4950 міліметрів, ширина 1850 міліметрів, висота 1734 міліметрів, колісна база 3055 міліметрів.

Зовнішність новинки відрізняється оригінальним фірмовим дизайном зі складними обтічними формами кузова і масивною радіаторною решіткою, яка об’єднана з головною оптикою. Крім 7-місного салону, Custo має панорамний дах, мультиконтурні крісла на другому ряду і безліч електрорегулювань.

Інтер’єр моделі отримав якісні матеріали обробки, віртуальну приладову панель і величезний вертикальний тачскрін мультимедійного комплексу.

Під капотом базового Custo може бути розміщений турбомотор об’ємом 1,5 літра з віддачею 170 кінських сил, а також 2,0 літровий варіант потужністю 236 кінських сил. В якості трансмісії пропонується тільки 8-ступінчастий “автомат”.

Продаватися Hyundai Custo буде тільки в Китаї, а його вартість починається від 175 800 юанів (726 000 грн), що в 1,5 рази дешевше, ніж Kia Carnival.

Джерело mmr.net.ua
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти