У мережі показали перші зображення нового Skoda Superb

Нещодавно в Мережі з’явилися скетчі Skoda Superb. На їх основі дизайнери припустили, як буде виглядати майбутній флагман чеської марки, передає «Твоя МАШИНА» .

Попереднє покоління Skoda Superb було показано в лютому 2015 року в Празі. У позаминулому році модель пережила рестайлінг, після якого отримала оновлену оптику і трохи перероблений екстер’єр. Тепер же настав час нового покоління. На скетчах був частково показаний дизайн новинки. Так, автомобіль отримає практично вертикальну многокутну решітку радіатора, яка стане найбільшою серед всіх моделей марки. Головна оптика стане більш вузькою і отримає світлодіодну начинку.

Форма бічного скління буде трохи змінена за рахунок плавної висхідній підвіконної лінії. Якщо актуальна версія моделі більш геометрична, то новинка отримає пластичну стилістику кузова. Звертає на себе увагу вигнута виштамповка в нижній частині дверей. Задня частина даху стане похилим, що додасть машині схожість з ліфтбек. Задні ліхтарі стануть вужчими і витягнутими, приблизно як у нової Octavia.

В основі актуального покоління лежить архітектура MQB. Новинка буде побудована на загальній платформі, проте ніяких подробиць про технічне оснащення поки немає. Швидше за все, автомобіль отримає гібридні силові установки. Можливо, новинка позбудеться МКПП.

Прем’єра нового покоління Skoda Superb очікується в 2022 році.

Джерело tarantas.news
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти