Абсолютно новий Hyundai Ionig 6 зняли на випробуваннях: нічого спільного з корейськими автомобілями

Компанія Hyundai досить давно вивела на дорожні випробування передсерійний прототип нового електрокара Ioniq 6, а останні знімки в максимальному наближенні показують особливості серійного Ioniq 6.
Новинка виділяється похилими формами кузова з низько розташованим капотом і оригінальною головною оптикою, всередині якої прокладені C-образні світлодіодні стрічки.

Ioniq 6 повинен отримати здвоєний дисплей і останні технологічні розробки, включаючи систему автономного водіння другого рівня, а також помічників, відповідальних за утримання в смузі і відстеження «сліпих» зон.

Новий Ioniq 6 побудують на базі платформи E-GMP. У рух автомобіль буде приводити 215-сильний електродвигун, але також буде доступна і двомоторнa версія, що видає до 308 кінських сил, а розгін до 100 км/год буде займати 5 секунд.

Електрокар буде комплектуватися акумулятором ємністю 73 кВт*год, за рахунок якого автомобіль зможе без підзарядки проїхати близько 483 кілометрів. Виробництво корейської новинки стартує не раніше кінця 2022 року.

Джерело avtodream.org
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти