Найбільш незвичайний автомобіль в світі продали за $ 111 111

У 2016 році компанія з виробництва взуття United Nude показала проект електромобіля Lo Res Car. З англійської назва перекладається як «автомобіль низького дозволу». Випущено тільки чотири примірники, один з яких продали на аукціоні за 111 111 доларів, передає «Твоя МАШИНА» .

Дизайн незвичайної моделі натхненний Lamborghini Countach. Основу конструкції становить просторова сталева рама і 12 панелей, виготовлені з тонованого полікарбонату. Кузов автомобіля зроблений як черепашка – потрапити в салон можна, піднявши верхню частину кузова, що здійснюється електроприводом. Колеса приховані в нішах. Спереду і ззаду електрокара знаходяться тонкі світлодіодні панелі, які виконують роль світлових приладів.

Дизайн салону теж мінімалістичний. Так, два сидіння встановлені один за одним, оброблені вони шкірою, але регулювати їх не можна. Управління всіма функціями здійснюється кермом шестикутної форми і п’ятьма тумблерами.

Також автомобіль оснащений підсвічуванням з шести люмінесцентних ламп і декількома електронними індикаторами, які показують швидкість і рівень заряду батареї. Рухає машиною електромотор потужністю 5 кВт, привід задній. Електромобіль може розвивати до 50 км / ч.

Для звичайних доріг машина не підходить, тому ніяких реєстраційних знаків немає. У 2016 році унікальний прототип отримав нагороду Wallpaper Magazine Design Award, а також демонструвався на виставці в Базелі і в експозиції автомобільного музею Пітерсена в Лос-Анджелесі.

Половина грошей, виручених з продажу автомобіля, буде передана в благодійну організацію Energy Independence Now, що займається охороною навколишнього середовища. Друга половина надійде в автомобільний музей Пітерсена.

Джерело news.obozrevatel.com
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти