Електричний Гелендваген з’явився в Україні, хоча продажі стартують через кілька років

Трохи більше місяця тому відбулася прем’єра концепту Mercedes EQG, а серійний варіант з’явиться тільки в 2023 році. Однак в Україні помітили перший екземпляр електромобіля, повідомляє «Твоя МАШИНА» .

Автомобіль помітили під час вивантаження з автовозу в Києві. Машина виглядає в точності так само, як показаний концепт. Швидше за все, це один з тестових зразків, який привезли в Україну для випробувань або зйомки – на українських дорогах часто знімають реклами. До слова, жодної інформації від офіційних джерел немає.

Електромобіль побудований на базі стандартного Гелендваген. Буде випущено дві версії – EQG 560 і EQG 580. Вони будуть відрізнятися силовими установками та обладнанням. Топовий варіант отримає 500 к.с. і запас ходу до 640 км.

Від версії з ДВС зовні Mercedes EQG можна буде відрізнити за оригінальною світлодіодним оптиці на темній панелі, яка замінить решітку радіатора. Також новинка отримає молдинги з підсвічуванням, спеціальний короб на кормі для зберігання зарядного кабелю і 22-дюймові аеродинамічні колеса.

Джерело autocentre.ua
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти