«Вбивця» Tesla Model 3 від Hyundai проїде 500 км

Розкрито подробиці про новий електромобілі Hyundai, який називають головним конкурентом Tesla Model 3. Мова йде про седані Ioniq 6, який стане другою моделлю виробника на платформі E-GMP, повідомляє «Твоя МАШИНА» .

Фотошпигуни поділилися знімками прототипу, прихованого під камуфляжем. Однак дизайнери представили своє бачення дизайну новинки. Електрокар планували показати навесні, але прем’єру перенесли на літо 2022 року через дефіцит мікрочіпів.

Але цей час не буде витрачено даремно. Так, інженери будуть працювати над збільшенням запасу ходу за рахунок зміни габаритів автомобіля, також будуть підправлені настройки системи. Очікується, що електрокар оснастять акумулятором на 77,4 кВтг і двома електродвигунами потужністю 305 к.с. – по одному на кожній осі. Таким чином, одного заряду вистачить на 500 км.

Також буде доступна менш потужна версія. У неї буде тільки один електродвигун, а ємність акумулятора складе 58 кВтг. Більшість елементів дизайну будуть в стилі концепт-моделі Prophecy, а інтер’єр буде в дусі електричного кросовера Ioniq 5.

Джерело sud.ua
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти