Китайці представили суперника Tesla Cybertruck

Кілька місяців тому компанія SPI Energy оголосила про розробку електричного пікапа, який конкуруватиме з Tesla Cybertruck. Вже з’явилися деякі подробиці новинки, передає «Твоя МАШИНА».

Проект буде реалізований через дочірні компанії EdisonFuture та Phoenix Motor. Автомобіль отримав назву F1-T, а за дизайн відповідає компанія Icona Design Group. Машина вийшла футуристичною. Так, автомобіль отримав обтічний кузов, оригінальну світлодіодну оптику, широку лінію скління, короткий капот, місткий багажний відсік та великі колеса.

Електропікап має отримати три модифікації: Standard, Premium та Super. Вони відрізнятимуться силовими установками. Базова версія оснащуватиметься одним електромотором, який розганятиме машину до сотні за 6,5 секунди. Версія Premium отримає два мотори, а топовий Super – три. 100 км/год вони набиратимуть за 4,5 та 3,9 секунд відповідно.

Це все, що відомо зараз. Виробник також уточнив, що, крім акумуляторної батареї, в комплектацію електромобіля входитимуть сонячні батареї, розташовані на даху. П’ятимісний салон оснащений цифровою панеллю приладів і мультимедійною системою з 17,5-дюймовим екраном. Дата прем’єри поки що не названа.

Джерело autocentre.ua
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти