Компанія Škoda опублікувала характеристики нового седана Škoda Slavia

Skoda Slavia все ще прихована під камуфляжем, але вже названо деякі характеристики, повідомляє «Твоя МАШИНА».

Новинка призначена для ринку Індії, хоч пізніше модель може з’явитися і в інших країнах. Автомобіль замінить індійський Rapid, який не є ліфтбеком, а перелицьованим седаном Volkswagen Polo.

Хоча Skoda Slavia також не буде повністю оригінальною. Модель є зміненою версією бразильської моделі Volkswagen Virtus 2017 року. Slavia помітно більший за Rapid, а за деякими даними новинка буде навіть габаритнішою за Octavia першого покоління. Відстань між осями становитиме 2651 мм при довжині кузова 4541 мм. Ширина – 1752 мм, а висота – 1487 мм.

Седан побудований на архітектурі MQB-A0-IN, яка адаптована та спрощена спеціально для Індії. На вибір будуть доступні турбоагрегати 1.0 TSI (115 л.с.) та 1.5 TSI (150 л.с.). Базовий 3-циліндровий двигун йде з «механікою» або 6-ступінчастою АКПП, а 4-циліндровий двигун – з тією ж МКПП або 7-ступінчастим «роботом» DSG.

Новинка отримає до 6 подушок безпеки, також як опції будуть запропоновані віртуальні прилади, камера заднього огляду та круїз-контроль. Прем’єра новинка відбудеться незабаром, а продажі в Індії розпочнуться у 2022 році. Після цієї моделі з’явиться Volkswagen Virtus у адаптованій версії.

Джерело tarantas.news
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти