Китайці здивували новим ефектним кросовером: суперник Toyota RAV4

У 2018 році підрозділ Oshan компанії Changan оголосили преміальним. Хоча мінівени A600 і A800 і бюджетний кросовер X70A виробляти не перестали – їх просто не включають до статистики про продаж, передає «Твоя МАШИНА».

Незабаром з’явиться ще один кросовер під назвою Z6. Його фотографії та технічні характеристики опублікували в Мережі. Зовні машина дуже відрізняється від інших моделей Oshan. Новинка більше нагадує автомобілі лінійки Uni. Так, кросовер отримав аналогічну безрамкову решітку радіатора з лускатим малюнком та вузьку оптику. Також машина має купеподібний кузов і «парячий» дах. На кормі – «ламана» оптика, що розтягнулася майже до середини багажних дверей і рознесені з боком дві пари патрубків вихлопної системи. Причому можуть бути круглими, овальними і навіть багатокутними.

Габарити кросовера такі: 4699х1890х1660 мм, колісна база складає 2795 мм. Фотографій інтер’єру немає. Очікується, що салон буде п’ятимісним. З оснащення передбачається наявність великого сенсорного дисплея, який поєднує цифрову панель приладів і тачскрин системи мультимедіа.

Доступний буде тільки один агрегат – бензиновий 1,5-літровий мотор потужністю 188 к.с., що йде в парі з 7-ступінчастим роботом із двома зчепленнями. Привід – лише передній.

Джерело autocentre.ua
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти