Виявлено автомобільний цвинтар культових американських машин

Автор YouTube-каналу IowaClassicCars відвідав цвинтар культових американських автомобілів, повідомляє «Твоя МАШИНА».

Блогер провів екскурсію кладовищем класичних автомобілів. Велика частина вже серйозно постраждала, перебуваючи просто неба. Можна помітити такі легендарні моделі, як Chevrolet Impala різних поколінь, Ford Mustang та Chevrolet Camaro.

Також на звалищі знаходиться щонайменше по одному екземпляру Chevrolet Impala кожного модельного року. Можна зустріти безліч автомобілів Tri-Five Chevys. Компанія Chevrolet випустила кілька мільйонів екземплярів цих автомобілів і зараз вони користуються популярністю у колекціонерів.

Крім того, на цвинтарі розкладається щонайменше дюжина машин Ford Mustang першого покоління. Серед них є й ранні моделі зразка 1965 та 1966 років із жорстким верхом. На фото видно пікапи Ford серії F, що випускалися у 1970-1980 роках. Увагу привертають і кілька Bronco першого покоління, а також кілька моделей другої та третьої генерації.

До кадру потрапили і Chevrolet Camaro другого покоління, а також безліч седанів Ford 1970-х років. Це не дуже рідкісні машини. Найбільш цінними екземплярами є Dodge Charger 1966 або 1967 року та чотиридверний Studebaker початку 1960-х років. Однак усі машини перебувають у дуже поганому стані та, швидше за все, вже не підлягають відновленню.

Джерело tarantas.news
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти