Український всюдихід Sherp випробували на Північному полюсі

Снігоболотоходи, виготовлені українською компанією ТОВ «Квадро Інтернешнл» під марками SHERP та «Богун», випробували на Північному полюсі, повідомляє «Твоя МАШИНА».

Виробник опублікував відповідні фотографії, зроблені представником французького оператора Ponant. Компанія пропонує екзотичні тури до найвіддаленіших куточків нашої планети.

Снігоболотохід доставили на Північний полюс спеціальним криголамом Le Commandant Charcot. Автомобіль додатково оснастили радаром твердотільного норвезької марки Furuno, який виглядає як «сковородка» на даху.

Також снігоболотоходи українського виробництва успішно випробували у топях Індонезії. Автомобіль отримав найвищі оцінки від рятувальників багатьох країн. Снігоболотоходи давно експлуатуються службою ДСНС. Так, на початку листопада один із всюдиходів врятував двох туристів у горах Рахівського району, що на Закарпатті.

Машини обладнані легким алюмінієвим кузовом, колесами із шинами наднизького тиску та економічним 1,4-літровим дизельним двигуном Kubota потужністю 44 к.с.

Також нещодавно представили варіант із протипожежним обладнанням, яке помістили у спеціальний причіп. Така машина перевершує навіть вертоліт, адже вона може дістатися місця загоряння навіть при дуже поганій видимості.

Джерело autocentre.ua
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти