Компанія Renault почала продавати 7-місний кросовер за ціною Дастера

Компанія Renault випустила 7-місний кросовер Dacia Jogger, що його показали на Мюнхенському автосалоні. Зрештою розкрили ціну новинки, передає «Твоя МАШИНА».

Dacia Jogger буде доступний у чотирьох комплектаціях: Essential, Comfort, Extreme та Extreme+. Базова версія коштуватиме 13 990 євро, Comfort оцінили в 15 690 євро, Extreme – 16 690 євро, а Extreme + буде коштувати 17 490 євро.

Comfort оснащений кондиціонером з ручним керуванням, задніми парктрониками та покращеною інформаційно-розважальною системою з 8-дюймовим екраном. Варіант Extreme отримав автоматичний кондиціонер, паркувальну камеру та безключовий доступ. Модифікація Extreme + оснащена електричним гальмом стоянки, передніми датчиками паркування, системою контролю сліпих зон і підігрівом передніх сидінь.

Двигун автомобілем 1,0-літровий трициліндровий двигун TCe потужністю 110 к.с., який працює з 6-ступінчастою МКПП. Такий же двигун при роботі на газі видає 100 к.с. Якщо кросовер продаватиметься в Україні, то він стане більш практичною альтернативою моделі Рено Дастер.

Джерело autocentre.ua
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти