Ілон Маск підтвердив випуск чотиримоторного Tesla Cybertruck

Ілон Маск згадав про пікап Tesla ще давно, і в листопаді 2019 року, нарешті, представили прототип електропікапа, передає «Твоя МАШИНА».

Ілон Маск оголосив, що Tesla Cybertruck стане офіційним пікапам Марса, але до освоєння планети ще далеко. У передсерійні специфікації Cybertruck входили три варіанти силової установки: з одним, двома і трьома двигунами. Ціна становила 39 990 – 69 990 доларів, але у жовтні 2021 року без пояснення причин автомобіль був знятий із сайту Tesla.

Ілон Маск пояснив таке рішення тим, що у виробництво надійде чотиримоторний варіант із незалежним надшвидким управлінням крутним моментом кожного колеса. Він уточнив, що машина дозволить керувати як передніми, так і задніми колесами.

Також глава компанії додав, що пікап зможе їздити по діагоналі як краб. Це нагадує GMC Hummer EV, коли General Motors анонсувала Crab Mode у вересні 2020 року, за місяць до презентації Hummer EV Edition 1. Найдорожча комплектація пікапа Hummer оснащена трьома двигунами, тоді як Rivian R1T у стандартній версії обладнується чотирма. За чутками, одномоторний Cybertruck був замінений дво-, три- та чотиримоторними варіантами, але тільки час покаже, чи підтвердяться вони.

Джерело mmr.net.ua
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти