Porsche показав електричний суперкар Vision GT

Компанія Porsche представила електричний суперкар Vision GT, призначений для використання у віртуальному світі. Цифрова модель дебютує на презентації комп’ютерної гри Gran Turismo 7, яка відбудеться 4 березня 2022 року для ігрових консолей PS4 та PS5, повідомляє «Твоя МАШИНА».

Крім варіанта для комп’ютерних ігор, виробник показав повноцінний матеріальний прототип. Новинка дозволяє уявити, в якому напрямку розвиватиметься дизайн електрокарів бренду.

У світ комп’ютерних симуляторів Gran Turismo компанія Porsche прийшла у 2017 році з кількома оцифрованими серійними моделями. А ось Vision GT – перша ексклюзивна модель, створена спеціально для гри.

Більшість концептів Vision Gran Turismo виглядає футуристично та екстремально, в основному тому, що ці машини не призначені для серійного виробництва. Але компанія бачить у цьому щось більше, ніж цікавий дизайн – це реалістичний погляд у майбутнє.

Концепт-кар виготовлений із вуглецевого волокна та титану. Модель має відомі форми, які можна простежити в інших автомобілях бренду. Наприклад, глибокі прорізи за величезними колесами схожі на концепт Mission R, також у інших моделей запозичені «квартети» світлодіодів у фарах, повнорозмірний задній світлодіодний ліхтар і адаптивний задній спойлер, який також працює в якості повітряного гальма.

Салон двомісний, усередині знаходиться спортивний штурвал, тонка центральна консоль та прозора шкала приладів з технологією відображення на лобовому склі, яке у грі замінено голограмами. Оцінити можливості машини у відеогрі можна буде з березня 2022 року.

Джерело news.obozrevatel.com
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти