Забрати авто зі штрафмайданчика можна за кілька хвилин: що для цього потрібно

У Києві запрацював сервіс повернення автомобіля зі штрафмайданчика. Поки що послуга лише тестується, повідомляє «Твоя МАШИНА».

Сервіс дозволить зменшити черги у пунктах видачі на 25-30%. Щоб скористатися послугою, потрібно ввести дані автомобіля у програмі Kyiv Smart City. Потім буде створено електронну заяву на повернення авто, яка залишиться лише роздрукувати та віддати поліцейському на штрафмайданчику. Там заяву відсканують та повернуть автомобіль.

Також збільшили час роботи штрафмайданчиків у суботу. Тепер графік роботи з 09:00 до 17:00. Сервіс покликаний розвантажити вулиці від хаотично запаркованих авто, які заважають руху, а також спростити оплату штрафу та повернення авто.

Як користуватися сервісом у програмі Kyiv Smart City:

Спочатку потрібно перейти на вкладку “Міські сервіси” – “Сервіси водія” – “Евакуація” та ввести номер автомобіля. Також можна переглянути деталі евакуації, доказову базу з фотоматеріалами. Потім буде створено електронну заяву. Якщо дані внесені о 18:00, вони будуть підтверджені того ж дня, а якщо потім – наступного. Потім можна буде роздрукувати заяву, підписати її та віддати поліцейському на штрафмайданчику.

Джерело tsn.ua
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти