Компанія Skoda розсекретила нові подробиці про новий електрокросовер

Розкрито нові подробиці про електричний кросовер Skoda Enyaq Coupe iV, повідомляє «Твоя МАШИНА».

Презентацію призначено на 31 січня 2022 року. Виробник заявив, що новинка буде витонченішою за сімейні Volkswagen ID.5 і Audi Q4 Sportback E-Tron. Але головною особливістю моделі стане коефіцієнт її лобового опору, що становить лише 0,234. Це навіть більше, ніж у Tesla Model Y (0,23).

Автомобіль отримає передню панель Crystal Face з підсвічуванням із 131 світлодіода. Оснащення салону буде таким же, як у стандартної моделі: 5,3-дюймова цифрова панель приладів і мультимедійна система з 13-дюймовим екраном. Оздоблення теж залишиться без змін.

Базова версія Enyaq Coupe 60 iV буде передньопривідною та отримає один електромотор на 179 к.с. Місткість батареї складе 62 кВтг. Далі йде модифікація Enyaq Coupe 80 iV з двигуном потужністю 204 к.с. та батареєю на 82 кВтг. Найвище знаходиться Coupe iV 80x. Два електромотори забезпечать повний привід та потужність 265 л.с.

Очікується, що пізніше вийде версія RS з більш спортивним дизайном та ексклюзивним оздобленням салону. Її потужність становитиме 306 к.с., а запас ходу – 535 км.

Джерело tsn.ua
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти