Nissan в Україні анонсував ціни на абсолютно новий Qashqai та розпочав прийом замовлень

В Україні оголосили ціни на новий Nissan Qashqai Автомобіль вже можна замовити, повідомляє «Твоя МАШИНА».

Українцям буде доступна версія з інноваційним потужним 1,3-літровим бензиновим двигуном DIG-T, до якого йде 6-ступінчаста “механіка” або Xtronic. Залежно від КПП потужність агрегату становить 130 та 240 Нм або 150 к.с. та 250 Нм відповідно. Слід зазначити, що ефективність нового двигуна значно вища порівняно з 2,0-літровим бензиновим двигуном Nissan Qashqai попереднього покоління.

Також новинка отримала сучасні налаштування та технології, а в салоні знаходяться сидіння з трьома режимами масажу, великий проекційний дисплей та цифрова панель приладів. Модель доступна українцям у п’яти комплектаціях: Visia, Acenta, N-Connecta, Tekna та Tekna+.

Версія Visia коштує від 697 020 гривень і додатково оснащується Full LED фарами, 7-дюймовим цифровим дисплеєм на панелі приладів, інтелектуальним круїз-контролем і пакетом систем активної безпеки.

Acenta коштує від 770020 гривень. Машина в цій версії оснащена 17-дюймовими легкосплавними дисками, двозонним клімат-контролем, системою безключового доступу I-key, 8-дюймовим дисплеєм та камерою заднього виду.

N – Connecta за 895 450 гривень має багате обладнання. Так, автомобіль обладнаний 18-дюймовими легкосплавними дисками алмазного різання, передніми та задніми датчиками паркування, системою кругового огляду та фоновою ілюмінацією.

Tekna – це висока комплектація, оснащена адаптивним дальнім світлом, сидіннями з вставками з екошкіри, панорамним скляним дахом та проекційним дисплеєм діагоналлю 10.8 дюймів. Коштує такий автомобіль від 964410 гривень.

Вища версія Tekna+ має 19-дюймові легкосплавні диски, сидіння зі шкіри преміум-якості, передні сидіння з функцією масажу та преміальну аудіосистему Bose Audio System. Ціна складає від 1071900 гривень.

Джерело ukraine.nissannews.com
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти