У мережі показали перші зображення серійного ID Volkswagen. Buzz

Незалежні дизайнери вирішили показати своє бачення серійного мікроавтобуса Volkswagen ID. Buzz, повідомляє «Твоя МАШИНА».

Ще на початку 2017 року компанія Volkswagen представила концепт I. D. Buzz, який у плані дизайну був приймачем класичних задньомоторних мікроавтобусів Т1 50-х років. Тепер виробник готовий показати серійну версію моделі. Екстер’єр буде збережено, але зміниться деякі риси. Так, серійна версія отримає головну оптику, поєднану світлодіодною смугою. Передній бампер отримає більші ромбоподібні прорізи, а вся нижня частина буде пофарбована у колір кузова.

Серійна версія матиме приховані під склом стійки. Збоку з’являться дверні ручки під природний хват. Зсувні задні двері є з кожного боку. Ліхтарі виконані в стилі головної оптики та також об’єднані світлодіодною смугою. На багажних дверях можна побачити потужний логотип бренду.

Про технічне оснащення інформації мало. Очікується, що потужність електрокара досягне 400 л. Новинка буде побудована на платформі MEB, яка ляже в основу електромобілів компанії. Габарити серійної версії майже не зміняться порівняно з концептом: довжина – 5 метрів за колісної бази 3,3 метри.

Джерело tarantas.news
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти