В Україні вільні номерні знаки для електромобілів можна перевірити онлайн

Вільні номерні знаки для електромобілів можна перевірити в онлайн-режимі. Це дозволить вибрати комбінацію, що сподобалася, повідомляє «Твоя МАШИНА».

Раніше така можливість була тільки у водіїв автомобілів з ДВЗ, у яких номерні знаки зроблені із чорними літерами та цифрами. Скористатися функцією можна на сайті Головного сервісного центру МВС та в інформаційних боксах, встановлених у приміщеннях оновлених сервісних центрів МВС.

Це потрібно, щоб з дому дізнатися, який сервісний центр МВС потрібно прийти для отримання обраного номерного знака. Алгоритм пошуку залишився тим самим.

«Наявність в області» – інформація про всі номерні знаки, що є в сервісних центрах МВС та ЦПАУ конкретного регіону та їх ціну. Числова комбінація – пошук бажаної комбінації цифр номерного знака серед усіх сервісних центрів МВС та ЦНАПів. Перелік наявних номерних знаків оновлюється як реального часу. У функціоналі номери не бронюються.

Номерні знаки електрокарів відрізняються символами зеленого кольору та окремими серіями, що починаються з букви «Z». Наразі є номери серій ZA, ZB, ZC, ZD, ZE, ZF, ZG, ZH, ZI, ZJ, ZK. Поступово список поповнюватиметься.

Джерело auto.24tv.ua
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти