Рідкісний 57-річний Mustang Shelby GT350 знайшли в занедбаному будинку

В одному із занедбаних будинків у Джорджії (США) знайшли культові Mustang K-Code 1965 року, 30-річний Mustang Convertible та маслкар Mustang Shelby GT350, який випустили 57 років тому, повідомляє «Твоя МАШИНА».

Нинішній власник будинку Том Тейлор успадкував його нещодавно. Автомобілі знаходилися під купою мотлоху і, судячи з їхнього стану, простояли без руху довгий час. Біля будинку є озеро, тому підвищена вологість спровокувала корозію. Найбільше постраждав Mustang Shelby GT350 – його кузов майже повністю проіржавів, а фарба потріскалася та частково облізла. При цьому салон зберігся в більш стерпному стані.

Новий власник вирішив спробувати відновити машину. Він уже полагодив турбодвигун V8 на 289 к.с., встановив новий паливний бак, вихлопну систему та підвіску. Тепер автомобіль заводиться. Також чоловік трохи очистив салон і має намір замінити в ньому деталі, що проржавіли.

Чи збирається Том повністю модернізувати автомобіль чи продавати його – не уточнюється. Хоча бажаючих придбати машину вже дуже багато. До речі, у 1965 році модель випустили лише у 562 примірниках, тобто автомобіль має колекційну цінність. Коштують схожі маслкари близько 500 тис. доларів.

Джерело autocentre.ua
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти