В Україні з’явиться новий автомобільний бренд

В Україні офіційно продаватимуться автомобілі BAIC (Beijing Automotive Industry Corp.). Марка пропонує седани, кросовери та позашляховики. Моделі є як традиційними, так і електричними, повідомляє «Твоя МАШИНА».

BAIC виробляє автомобілі з 1958 року та є піонером спільних виробництв автомобільної галузі Китаю. На даний момент BAIC разом із Daimler AG є найбільшими перехресними власниками акцій. У компанії працюють власні R&D-центри, понад 100 тис. працівників на виробництвах у різних країнах. Щорічні продажі становлять понад 1 млн автомобілів. У 2021 році марка посіла 124 місце у світовому рейтингу найбільших світових компаній.

Перша модель BAIC в Україні – кросовер BAIC X3. Автомобіль виглядає яскраво та сучасно, а також відрізняється динамічністю та практичністю. Інтер’єр теж виглядає добре, також добре оснащений вже в базовій версії. Рухає машиною двигун 1.5 або 1.5T, до якого йде МКПП, “автомат” або варіатор. Також є система кермового управління від ThyssenKrupp.

Ексклюзивним представником автомобілів BAIC в Україні є компанія BBCars – підрозділ компанії AGSOLCO Ukraine (АГСОЛКО Україна). Вона з 2015 року постачає в Україну сільгосптехніку, зернове обладнання, будівельну, комунальну, складську техніку та ін. Наразі представництво BAIC в Україні формує дилерську мережу.

Джерело autocentre.ua
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти