Skoda розпочала виробництво нового електрокара

На підприємстві марки Skoda в Млада-Болеславі (Чехія) розпочалося серійне виробництво нової електричної моделі Enyaq Coupe iV, повідомляє «Твоя МАШИНА».

Добовий обсяг випуску моделі планується підвищити до 120 екземплярів, а задіяні у виробництві будуть 2000 працівників. Компанія представила крос-купе Enyaq Coupe iV наприкінці цього січня. У висоту автомобіль досягає 1617 мм, у довжину – 4564 мм при колісній базі 2765 мм, і завширшки – 1879 мм. Коефіцієнт аеродинамічного опору – 0,234. Об’єм багажника – 570 літрів.

Від стандартного Enyaq iV новинка відрізняється похилим дахом, «зрізаним» кормом, скляним панорамним дахом (в базі) та великими колісними дисками (від 19 до 21 дюйма). У салоні встановлено цифрову панель приладів, систему мультимедіа з 13-дюймовим сенсорним екраном, двозонний клімат-контроль, шкіряне мультикермо і цифрове радіо.

Безпеку забезпечують дев’ять подушок безпеки і система Travel Assist, що складається з адаптивного круїз-контролю з «пробковим» режимом і помічника водіння, що самостійно підрулюється у вузьких просторах.

Інтер’єр Enyaq Coupe iV доступний у 10 варіантах оформлення – для цього передбачені пакети Design Solutions. Оздоблення салону виготовлено з вторинної сировини. RS-версія отримала змінені бампери, ексклюзивний зелений колір Mamba Green та занижену підвіску.

У Європі Skoda Enyaq Coupe iV буде доступний у чотирьох версіях. 60 iV – базова, включає задній привід, електродвигун на 180 к.с. та батарею ємністю 58 кВтг. Далі йде 80 iV з електромотором на 204 л. та батареєю на 77 кВтг. iV 80x вже повнопривідний, загальна потужність двигунів становить 265 л. Остання версія – RS iV, повнопривідна, з двигуном на 299 л.с. та батареєю на 77 кВтг.

Джерело tarantas.news
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти