Компанія Volkswagen анонсувала прем’єру седана, який замінить Polo

Нову модель, яка має замінити Polo, вже неодноразово помічали на дорогах. Але ані назву, ані зовнішній вигляд не розкривають. Проте стало відомо, що прем’єра седана відбудуться 8 березня, передає «Твоя МАШИНА».

Новинка стане найближчим родичем Skoda Slavia. Побудовано модель буде на MQB-A0-IN. Ця платформа ляже в основу наступника Polo. Габарити моделі також дорівнюватимуть розмірам Slavia: довжина – 4541 мм, колісна база – 2651 мм. При цьому зовнішність наступника Polo повністю відрізнятиметься від Slavia.

За деякою інформацією, під капотом машини будуть розташовані один із двох бензинових моторів – 1,0 TSI на 115 к.с. або 1,5 TSI потужністю 150 л. До обох йде 6-ступінчаста “механіка”. 1,0 TSI може працювати також із 6-ступінчастою АКПП, а 1,5 TSI – з роботом.

Виробництво налагодять в Індії на тому самому заводі, де збирають Skoda Slavia. Слід зазначити, що наступника Polo називають глобальною моделлю, але спочатку машину планують продавати лише у країнах Південно-Східної Азії та Африки.

Джерело autocentre.ua
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти