У Renault показали фото нового кросовера Renault Austral

Компанія Renault продовжує поступово розкривати подробиці про новий кросовер Austral. Цього разу виробник показав фото закамуфльованого прототипу серійного варіанта, передає «Твоя МАШИНА».

Варто звернути увагу на камуфляж. Покриття складається з окремих шматочків кольорової фольги, кожен із яких був вирізаний вручну. Таким чином, вийшов “величезний пазл, що приховує дизайн майбутнього кросовера”.

Попри камуфляж, можна припустити, що модель перейняла деякі дизайнерські рішення від електричного кросовера Megane E-Tech.

Головною фішкою інтер’єру стане L-подібний цифровий кокпіт, що складається з цифрової панелі приладів, візуально об’єднаної з 24,3-дюймовим сенсорним дисплеєм інформаційно-розважальної системи. Нова система мультимедіа має інтуїтивно-зрозумілий інтерфейс OpenR Link і дозволяє керувати майже всіма функціями автомобіля “всього одним-двома кліками”.

В основу Renault Austra ляже нова версія модульної платформи CMF, тому кросовер буде максимально уніфікований технічно з Nissan Qashqai третього покоління. Так, машина оснащуватиметься гібридними силовими установками на основі 1,3-літрових турбоагрегатів. Як коробка передач буде як «механіка», так і варіатор.

Прем’єру новинки призначено на 9 березня 2022 року.

Джерело tarantas.news
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти