Серед лісу знайшли занедбаний автосалон із автомобілями, які вже давно не випускаються

Американська компанія American Motors Corporation (AMC) виготовляла малолітражні автомобілі до 1987 року. Але, як виявилося, у Північній Кароліні існує дилерський центр марки, який досі продає ці автомобілі, передає «Твоя МАШИНА».

Звісно, ​​назвати Collier Motors AMC повноцінним центром назвати складно. Це більше нагадує ділянку лісу, де гниють сотні машин. До минулого року про існування цього місця знав лише нинішній власник Роббі Коллієр.

Машина стояла не один десяток років, тому від них залишилися лише іржаві останки. Через автомобілі проросли дерева. Одним із перших з полону звільнили AMC Javelin 1970 року – через його заднє крило просос стовбур. Автомобіль купили батько та син із Флориди.

Те саме сталося з білим AMC Pacer. Щоб дістати машину, потрібно було вирвати його разом із деревом, яке переплелося з листовою ресорою. За словами власника центру, принаймні у трьох випадках дерева проросли через моторний відсік, а у Jeep Grand Cherokee – через дірку в зчіпці причепа.

Незважаючи на жалюгідний стан автомобілів, справи у Collier Motors AMC пішли в гору. До автоцентру стали з’їжджатися люди з усіх штатів. Останнім часом автолюбителі купили п’ять Jeep та два Wagoneer. Але в салоні залишається ще багато хороших машин, яких можна було б взяти запчастини. Великої уваги вартує двигун V8.

Джерело autocentre.ua
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти