Новий кросовер BMW X7 представили офіційно

Компанія BMW показала нову генерацію найбільшого кросовера у своїй лінійці – Х7.

Спереду в очі кидаються великі “ніздрі” облицювання радіатора та двоярусна оптика з тонкими ДХВ. У компанії BMW кажуть, що новий корпоративний дизайн буде надалі реалізований у моделях 7-Series, i7 та Alpina XB7. Для базової моделі як опцію можна буде замовити додаткове підсвічування облицювання радіатора, а для топ-версій вона буде доступна за замовчуванням.

Покупцям X7 xDrive 40i буде запропонований опціональний пакет M Sport, що включає більш агресивні бампери, бічні накладки на пороги, чорний глянцевий декор, трапецеподібні вихлопні труби та 21-дюймові двоколірні диски зі здвоєними спицями.

Версія M60i комплектується іншими дзеркалами заднього виду, додатковими повітрозабірниками, логотипами M, парою вихлопних труб на кожній із сторін заднього бампера та 22-дюймовими дисками. Додатково можна буде замовити пакет M Sport Professional, що включає обробку Shadowline, а також чорні або сині супорти.

У салоні з’явилася абсолютно нова цифрова панель з 12,3-дюймовим екраном шкали приладів, а також сенсорним 14,9-дюймовим дисплеєм мультимедійної системи з найновішим програмним забезпеченням iDrive 8. Перемикання передач здійснюється компактним важелем поруч із цифровим контролером iDrive. На вибір буде доступна як 6-и, так і 7-місна версія салону.

Базова версія xDrive 40i має гібридний силовий агрегат, який включає 41-сильний електромотор та 380-сильний 3-літровий 6-циліндровий ДВС. Сумарний крутний момент досягає 540 Нм. Разом із фірмовою системою повного приводу xDrive розгін до 100 км/год займає лише 5,6 секунди.

Топова версія M60i оснащена 4,4-літровим V8. Силовий агрегат включає електричний двигун, що працює під напругою 48В. В результаті M60i має у своєму арсеналі 530 к.с. потужності та 750 Нм крутного моменту. Автомобіль здатний набирати першу сотню за 4,5 секунди.

А ось для любителів ексклюзиву є версія Alpina XB7. Під капотом встановлений 4,4-літровий двигун V8, що розвиває 639 к.с. та 800 Нм. Автомобіль здатний розганятись від 0 до 100 км/год за 4 секунди, а максимальна швидкість досягає 290 км/год.

Вартість BMW xDrive 40i в США починається з позначки $77850, а топова версія M60i обійдеться не менше ніж $103100. Продаж розпочнеться наприкінці нинішнього року.

Джерело news.obozrevatel.com
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти